Palvelumme

4h Risteily

Lähtö risteilylle tapahtuu Aurajoen rannalta ja risteilyn aikana kierrämme Turun saaristoa. Pääset nauttimaan kauniista maisemista suoraan 50 m2 kattoterassilta, saunan lauteilta tai tilavista sisätiloista. Sauna pysyy lämpimänä koko risteilyn ajan. Risteilyille kuluu aina kapteeni joka suunnittelee reitin ja ohjaa lauttaa, sekä tarvittaessa miehistö*. Omat ruuat sekä juomat ovat saunalautalle tervetulleita. Juomat voi sovitusti tuoda kylmään jo edellisenä päivänä lisämaksusta. Risteilyn aikana sinulla on käytössäsi avokeittiö sekä kaasugrilli.

Max 12 henkilöä

690€ sis. alv 10%

lisätunnit 190€

4h Ankkuripaketti

Lähtö tapahtuu Aurajoen rannalta jonka jälkeen kapteeni ajaa lautan suojaiselle alueellu ankkuriin. Ankkuritilaisuuden aikana voit käydä meressä pulahtamassa ja voit myös käydä SUP laudalla tutustumassa saaristoon vielä lähempää.  Sauna pysyy lämpimänä koko tilaisuuden ajan. Ankkuritilaisuudelle kuuluu aina kapteeni sekä tarvittaessa miehistö*. Omat ruuat sekä juomat ovat saunalautalle tervetulleita. Juomat voi sovitusti tuoda kylmään jo edellisenä päivänä lisämaksusta. Tilaisuuden aikana sinulla on käytössäsi avokeittiö sekä kaasugrilli.

Max 12 henkilöä

590€ sis. alv 10%

lisätunnit 190€

4h Laituritilaisuus

Kun varaat laituritilaisuuden niin saunalautasta syntyy Aurajoen uniikein saunatila. Pääset seuraamaan Turun ydinkeskustan menoa eturivipaikoilta. Sauna pysyy lämpimänä koko varauksen ajan. Sinulla on myös käytössäsi laadukkaat äänentoistolaitteet, AV laitteet, karaoke, kaasugrilli sekä SUP laudat. Omat ruuat sekä juomat ovat saunalautalle tervetulleita. Juomat voi sovitusti tuoda kylmään jo edellisenä päivänä lisämaksusta. Vain Ma-To.

Max 15 henkilöä

550€ sis. alv 24%

lisätunnit 170€

Pyyhevuokra

Vuokraamme pyyhkeitä kappalehintaan. Muista mainita varausta tehdessä jos haluat myös vuokrata pyyhkeitä.

5€/kpl

Juomat edellisenä päivänä kylmään

Voit tuoda juomat erikseen sovitusti jo edellisenä päivänä lautalle. Sillon juomat odottavat teitä jo valmiiksi kylminä kun saavutte lautalle.

15€

Opiskelija alennus

Tarjoamme opiskelijoille alennusta kaikista saunalauttapalveluista, mutta tämä edellyttää että porukan kaikilta jäseniltä pitää löytyä opiskelijakortti. Vain Ma-Ke.

- 15 %

* järjestäjä arvioi miehistön tarpeen tapauskohtaisesti