Palvelumme

4h Risteily

Lähtö risteilylle tapahtuu Aurajoen rannalta ja risteilyn aikana kierrämme Turun saaristoa. Pääset nauttimaan kauniista maisemista suoraan 50 m2 kattoterassilta, saunan lauteilta tai tilavista sisätiloista. Sauna pysyy lämpimänä koko risteilyn ajan. Risteilyille kuluu aina kapteeni joka suunnittelee reitin ja ohjaa lauttaa, sekä tarvittaessa miehistö*. Omat ruuat sekä juomat ovat saunalautalle tervetulleita. Juomat voi sovitusti tuoda kylmään jo edellisenä päivänä lisämaksusta. Risteilyn aikana sinulla on käytössäsi avokeittiö sekä kaasugrilli.

Max 12 henkilöä

690€ sis. alv 10%

lisätunnit 190€

4h Ankkuripaketti

Lähtö tapahtuu Aurajoen rannalta jonka jälkeen kapteeni ajaa lautan suojaiselle alueellu ankkuriin. Ankkuritilaisuuden aikana voit käydä meressä pulahtamassa ja voit myös käydä SUP laudalla tutustumassa saaristoon vielä lähempää.  Sauna pysyy lämpimänä koko tilaisuuden ajan. Ankkuritilaisuudelle kuuluu aina kapteeni sekä tarvittaessa miehistö*. Omat ruuat sekä juomat ovat saunalautalle tervetulleita. Juomat voi sovitusti tuoda kylmään jo edellisenä päivänä lisämaksusta. Tilaisuuden aikana sinulla on käytössäsi avokeittiö sekä kaasugrilli.

Max 12 henkilöä

590€ sis. alv 10%

lisätunnit 190€

4h Laituritilaisuus

Kun varaat laituritilaisuuden niin saunalautasta syntyy Aurajoen uniikein saunatila. Pääset seuraamaan Turun ydinkeskustan menoa eturivipaikoilta. Sauna pysyy lämpimänä koko varauksen ajan. Sinulla on myös käytössäsi laadukkaat äänentoistolaitteet, AV laitteet, karaoke, kaasugrilli sekä SUP laudat. Omat ruuat sekä juomat ovat saunalautalle tervetulleita. Juomat voi sovitusti tuoda kylmään jo edellisenä päivänä lisämaksusta. Vain Ma-To.

Max 15 henkilöä

550€ sis. alv 24%

lisätunnit 170€

Catering-palvelu

Tahdotko tarjota vieraillesi unohtumattoman makuelämyksen? Anna meidän huolehtia ruokatarjoilusta! Catering-palvelumme tuo juhliisi herkullisia makuja ja huolella valmistettuja annoksia.

Olitpa järjestämässä yritystapahtumaa, polttareita, syntymäpäiväjuhlaa tai yksityisjuhlaa, niin järjestämme paikan päälle kaiken tarvittavan, jotta voit rentoutua ja nauttia juhlastasi meren äärellä täysin siemauksin.

Haluatko lisätietoja catering-palvelustamme tai tehdä varauksen? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai varauslomakkeen kautta. Olemme täällä auttaaksemme sinua suunnittelemaan täydellisen ruokakokemuksen, joka jää vieraittesi mieliin pitkäksi aikaa.

DJ saksofonisti Mikko Viitanen

Laajentamaan Saunalautan tarjoamia elämyksiä Mikko, DJ ja kokenut bilebändin laulusolisti yli 15 vuoden ja yli 150 keikan kokemuksella, tuo ainutlaatuisen säväyksen jokaiseen tapahtumaan. 

Mikon esittely:

Saksofoni on koko ajan pyörinyt mukana ja sillä saa biiseihin aika siistin lisän. Asiakkaat saattavat toivoa jotain tiettyä juhliin sopivaa biisiä saksofoniversiona ja ne on kyllä tosi hyvin onnistuttu toteuttamaan. 

 Mikä on DJ;n tärkein ominaisuus? Tilanteen lukutaito ilman muuta. Pitää osata lukea fiiliksiä ja valita biisit sen mukaan.
 

”Jos keikoilla on hyvä meininki, kaikki ovat tyytyväisiä”

Kalusto: 

Yamaha Stagepas 1k + Macbook pro / Djay pro 
 
2 x puhe / juontomikrofoni (langalliset)
 
Yanagisawa 9930 alttosaksofoni
 
Trevor James Signature Custom RAW XS tenorisaksofoni 
 
+ valaistusta & savua

Jos haluat lisätietoa DJ palveluista tai varata Mikon esiintymään tapahtumaasi, ole meihin yhteydessä sähköpostitse tai varauslomakkeen kautta.

Vesijetit

Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokrata vesijettejä tapahtumasi ajaksi lisätäksesi siihen vielä enemmän jännitystä ja hauskuutta! 

Lisätietoja vesijettien vuokrauksesta saat sähköpostitse tai kyselylomakkeen kautta. Älä epäröi kysyä lisää ja tee tapahtumastasi ikimuistoinen kokemus!

Juomat edellisenä päivänä kylmään

Voit tuoda juomat erikseen sovitusti jo edellisenä päivänä lautalle. Sillon juomat odottavat teitä jo valmiiksi kylminä kun saavutte lautalle.

15€

Pyyhevuokra

Vuokraamme pyyhkeitä kappalehintaan. Muista mainita varausta tehdessä jos haluat myös vuokrata pyyhkeitä.

5 € / kpl

Opiskelija alennus

Tarjoamme opiskelijoille alennusta kaikista saunalauttapalveluista, mutta tämä edellyttää että porukan kaikilta jäseniltä löytyy opiskelijakortti. Vain voimassa Ma-Ke.

– 10 %

* järjestäjä arvioi miehistön tarpeen tapauskohtaisesti